Om AVANNI

Hej! Välkommen till min shop, mitt namn är Anni och jag startade denna shop 2015.
Allt började när jag var mammaledig och jag började vara mer kreativ och kom på en produkt som gjorde att försäljningen tog fart,  även mina målningar blev snabbt omtyckta, med åren har shopen växt och nya idéer har kommit fram.
Att skapa är något jag alltid brunnit för, jag skapar nästan allt i shopen utom vissa produkter från olika återförsäljare tex Sass & Belle inredning till barnrum som håller bra kvalite.
Men shopen innehåller mest produkter där man kan beställa något personligt, en poster, en träskylt eller ett smycke med graverad text etc.
På sidan kan man finna något fint till sig själv eller någon annan, till dopet, skolavslutningen och andra tillfällen.

Då jag driver shopen själv så kan jag inte ha snabba leveranser på vissa produkter som tar lite längre tid tex träskyltar, namnklossar, smycken etc. och hoppas man har förståelse för detta, leverans infon står högst upp på sidan.
Skulle man önska en produkt snabbare så maila innan så får man svar om det går att lösa..


Innehåll:
 

Nytt - Abstrakta målningar i akryl, säljer originalmålningar i olika stl. 
Man kan även se mer av mina målningar här konst.se/annikarlsson

Siluetter
Nu får jag ta fram mer av min konstnärliga sida även på detta än till just barnrum som det har varit mycket fokus på.
Älskar att skapa dessa siluetter och de tar tid att skapa tills jag är helt nöjd, dessa skapas i ett ritprogram där jag ritar för hand i datorn, fler siluetter kommer med tiden.

Posters
Akvarellmålningar som jag skapar och som blir posters till barnrum, populärt just nu 2015 är kaninerna, men självklart så kommer jag måla fler figurer än kaniner.
Det är otroligt roligt att så många gillar mina målningar, det gör att man vill skapa mer och jag har många ideer!
Ni som har beställt mina posters får gärna tagga @avanni.se på Instagram.

Barnrums inredning
Jag skapar bokstavslampor, namnklossar, vimplar och girlanger men köper även in produkter från återförsäljare, produkter noga utvalda i bra kavlite.

Smycken
Alla smycken skapar jag själv, finns färdiga smycken och smycken jag skapar på beställning, tex halsband i rostfritt stål med egen vald text eller mamma armband med sina barns namn, alla produkter skapas noga och kontrolleras innan dom skickas iväg.

Wallstickers
Jag skapar även wallstickers, vinyl i bra kvalite, lätt att sätta upp, flytta om och ta bort utan märken!
Fler former kommer med tiden.

Träskyltar
Det senaste i shopen är alla träskyltar tex runda med valfri text och färg.
Dessa skapas med en lasermaskin för bästa reultat för att snabbt få fram en snygg produkt där kunden väljer hur dens träskylt ska se ut.